FARSANG!

Tavaly karácsonyra Krisztián egy krokodil jelmezt kapott ajándékba, amit nagyon szeretett magára ölteni, igy már nagyon várta a farsangot, hogy a többi kis barátjával együtt maskarába bújva játszhasson. Erre két alkalommal is lehetősége nyilt, egyszer az oviban, egyszer pedig otthon.
Az óvodai farsangra február 11.-én került sor, amire a szülők és testvérek is meg voltak hivva. Mivel arra a hétre nagyon nagy havazásokat igért a meterológia, az egész család szorgalmassan imádkozott, és Anya szorgalmasan lapátolta a havat, hogy el tudjanak jutni a gyerekek az oviba.  

Eljött a nagy nap, és ugyan az utca végéig gyalog kellett menni, Krisztián, Liza és Anya szerencsésen eljutottak az oviba - 9 órára.  A gyerekek izgatottan öltötték magukra a jelmezüket, és egyenként felsorakoztak, hogy bemutatkozzanak a nagyközönségnek.
Liza ezalatt alaposan megdézsmálta a feltálalt kekszeket, sütiket, és pereceket, és szinte el sem lehetett mozditani az asztaltól.

Krisztián a többi csoporttársával énekelt, mondokázott és táncolgatott,
majd ők is kaptak a maradék csemegéből.

Bea néni hogy feldobja a hangulatot, bekapcsolta 'Zoli bácsit", és a gyerekek nagyon jót táncoltak és játszottak. Levezetésképpen pedig mindenki kiment a kertbe hóembert épiteni a friss puha hóban.

A családi farsang vasárnap lett megrendezve, ahova Krisztián barátai jöttek el: Ábel az utolsó pillanatban lemondta csigabiga jelmezét, Abigél hableánynak öltözött, Nóri angyalkának, Sári karácsonyfadisznek, Barnabás barna-básnak, és Kristóf nyomozónak. Néhány szülőt is magával ragadott a farsangi hangulat, Apa kalóznak öltözött, Anya bolond-gomba volt, Ábel anyukája hippi, az apukája meg valamilyen csillagokháborújás alak volt vagány lézerkarddal :) Nóri és Sári apukája pedig műtősfiúnak öltözött.   

Nincsenek megjegyzések: